مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک

سلام خدمت وکلای محترم دادره. لطفا کمکم کنید و به سوالم پاسخ دهید گرفتار شدم
بنده ماشینی از یه نفر گرفتم حالا بعد از دوماه ماشین بنده رو استعلام کردن بردنش پارکینگ رفتم پیگیری کردم گفتن صاحب اصلیش ینی کسی که برگ سبز بنامشه شکایت کرده و طرح شکایتش عدم ارایه هرگونه خدمات می باشد شمارشو گیر اوردم زنگ زدم میگه من پول رو این ماشین دارم و از کسی که از من گرفتدش پول طلب دارم و رفع توقیفش نمیکنم. حالا من واسه ازادی ماشینم باید چکار کنم سریعترین راهی که بتونم نامه ازادی ماشینمو بگیرم چیه چون طلبش ربطی به من نداره. خواهش میکنم پاسخ دهید ممنون میشم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید خودرو آزاد خواهد شد