مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام.
اینحانب یک واحد آپارتمان در اسلام شهر را به یک خانواده به مدت یک سال اجاره دادم. به دلیل مشکلات مالی، مجبور به فروختن واحد شدم و به مستاجر نیز اطلاع دادم ولی ایشان برای بازدید منزل چندین بار ممانعت نمودن. در پشت صفحه قولنامه نوشتم که تاریخ سکونت مستاجر به مدت یک سال به شرط بازدید منزل جهت فروش تمدید می نمایم. پس از فروش منزل به مستاجر مهلت یک ماه تا چهل روز جهت تخلیه دادم. مستاجر در سایت یک شکایت تنظیم کرد و به اینجانب پیامک ارسال شد و پرونده تشکیل گردید که من ایشان را تهدید و فحاشی می نمایی و به زور منزل را بایست تخلیه نمایم. در صورتی که اینجانب تمام هزینه های مستاجر را اعم از حمل و نقل، کمیسیون املاک و مابه التفاوت کرایه در منزل جدید را پرداخت نمودم. تا ایشان با رضایت خود و درخواستش نسبت به جابجایی منزل اقدام نماید. مستندات موجود است. حالا با این شکایت چه کنم؟ اعاده حیثیت میخواهم کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. الان شهرستانم میتوان از طریق سایت این کار را انجام داد؟

پاسخ ها :

اعاده حیثیت به دلیل تهمت اعاده حیثیت افترا دفاع در برابر اتهام افترا تهمت و افترا فحاشی موجر مستاجر افترا