مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با خودرو پارک شده

با سلام.
1- در کوچه ای بنده پارک کرده بودم و از لحاظ قانونی هم هیچ منعی برای پارک نبود و مشکلی هم از جهت ورود ممنوع و غیره نبوده است. در حال پیاده شدن شاگرد راننده ای بی توجه به درب ما برخورد می کند و آیینه او میشکند و مقداری هم درب او خش می افتد. پلیس ظاهرا ما را مقصر تشخیص داده است می خواستم ببینم درست است؟
2- اگر فرضا ما مقصر باشیم و بخواهیم خودمان ماشین شخص را درست کنیم آیا او حق دارد که بگوید که فقط جایی که خودم می خواهم یا فقط مبلغی که من می گویم را باید پرداخت کنید؟
3- اگر شکایت کند و پلیس فقط در سیستم ثبت کرده باشد که مصالحه شده و رفته باشد و کروکی نکشیده باشد، این حق را دارد که طلبی از نوع سوال شماره دوم داشته باشد و بگوید فقط باید فلان مقدار را پرداخت کند؟ قانون این اجازه را به او می دهد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اینکه چه کسی مقصر است در صلاحیت کارشناسان تصادفات است.
نمیتواند بگوید در تعمیرگاه خاص یا هر مبلغی که خودش خواست مطالبه کند. در اینخصوص هم نظر کارشناس اخذ شود که میزان خسارت چقدر است.