مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم عمدی

امسال سر زمینم طرفی که تصرف کرده بود با من و همسرم در جلوی کارشناس درگیر شد و ما را به شدت زدند و من یه قسمتی از درگیری رو فیلم دارم و به دادگاه ارائه دادم و کارشناس هم بیان کردند. ولی دادیار آن شعبه منع تعقیب زده چون آقا شکایت متقابل کرده. و چون یکی از کارمندای قبلی دادگستری با اونا همکاری میکنه و بهشون یاد میده و از طرفی سفارش اونا رو به دادستان منطقه ... کرده. ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم؟ و اینکه اینا سال پیش هم با ما درگیر شدند و چون دادستان طرف اینا هست ما رو بدون اینکه بخواهند منع تعقیب زدند حالا با این حال چیکار کنم؟ آیا دادگاه با وجود شاهد که کارشناس رسمی دادگاه هست و اینکه به قسمتی از درگیری تو فیلم هست میتونه منع تعقیب بزنه تو دادگاه ... متاسفانه این عمل صورت میگیره که دادستان طرف هر کی باشه اون برنده است چیکار کنم تو بخش اول توضیح دادم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شکایت ضرب وجرح عمدی وایراد جراحات اگر مستندبه ادله باشد نباید منع تعقیب بخورد نهایتا می تواتید به منع تعقیب دادسرا باارایه لایحه دفاعیه وادله اعتراض کنید