مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

مشاوره حقوقی رایگان - مهریه
سلام سال 91.92 مهریه ام که شامل 800 سکه ده میلیون پول و 5 مثقال طلا بود به اجرا گذاشتم و قاضی شوهرمو محکوم به پرداخت مهریه کرد شوهرم درخواست اعسار کرد و اعسارش رد شد اون زمان به درخواست مدیر دفتر که گفتن چون مبلغ مهریه بالاس و مالی معرفی نکردی فقط میتونی حقوقشو توقیف کنی که به ناچار درخواست توقیف حقوقشو دادم و یک چهارم حقوقش بابت ده میلیونی که جز مهریه امه هرماه میگیرم خواستم بدونم با این شرایط بعد چندین سال آیا میتونم حکم جلب واسه سکه ها بگیرم یا باید منتظر بمونم پولی که ماهانه برام میریزه تمومشه لطفا راهنماییم کنید برای گرفتن سکه ها چه اقدامی کنم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر. ولی راههای دیگری برای دریافت وجود دارد.یاالله

پرسشگر :

شوهرم درخواست مجوز ازدواج مجدد کرده ایا این درخواست دلیلی برتوانایی مالی ایشان برا پرداخت بیشترمهریه هست

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

خير ازدواج مجدد دليل تمكن حساب نميشود