مشاوره حقوقی رایگان - دریافت همزمان مستمری پدر و شوهر

سلام. با عرض خسته نباشید. لطفا من رو راهنمایی بفرمایید.
من زنی هستم که یک دختر و پسر بیست و شش ساله دارم. پدر و مادر من بیست سال پیش بعد از بازنشستگی، فوت کردند. ماه قبل همسر بنده هم فوت کردن. همسر بنده که فوت شدن بازنشسته تامین اجتماعی هستن. سوال من این جاست که الان من میتونم با توجه به حقوق بازنشستگی‌ همسرم، درخواست حقوق بازنشستگی پدر و مادرم رو بکنم؟
یعنی منی که همسرم فوت شده و بازنشسته تامین اجتماعی است میتونم از حقوق بازنشستگی پدر و مادرم استفاده کنم یا نه؟
ممنونم.