مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

سلام
من یه برگ چک ازم دزدیده شد و بعد از مدت ها رفت بانک و یه شخصی که نمیدونم کیه اونو به یه افغانی داده بود چک سفید بدون امضا رو توش 4 و نیم میلیون مبلغ نوشته بودن و از یه افغانی گوسفند خریده بودن بعد افغانی چک منو برگشت کرد و به دادگاه رفتیم دادگاه با انجام لرزه نگاری امضا و کارشناسی خط چک رو باطل و منو تبرئه کرد
ولی افغانی چک رو به من پس نمیده که من برم به بانک بدم که بخوام دسته چک بگیرم الان چه شکایتی باید ازش بکنم ؟؟

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

استرداد لاشه چک دادخواست حقوقی می تونین مطرح کنید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ازدادگاه طی دادخواستی مطالبه چک ورفع سواثرکنید