مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول

باسلام
پدر بنده با فردی که مشاوره املاک داره رفت و آمد داشتن در بین صحبتاشون پدرم گفته که45میلیون پول دارم و سپرده های بانک سود خیلی کمی میدن
دوست املاکیش بهش پیشنهاد میده که یکی هست که میخاد دستگاه از ترکیه بیاره بیا پولتو بده به این 5 ماه دیگه10میلیون میذاره رو پولتو پس میده برای ضمانت هم یه باغ در اطراف شهر مدارکش رو تحویل میده
پدرم چندسال پیش سکته مغزی کرده که دچار اختلال حافظه و شناختی هست و نامه دکتر برای اثابتش دارم
در بنگاه یه قولنامه مینویسن و طرفین امضا میکنن متاسفانه خودم یا مادرم هنگام امضا قولنامه نبودیم و بعد امضا هم نه برگه قولنامه میداد نه میذاشت متن قولنامه رو بخونیم فقط میگفت تا 30اردیبهشت اصل پولتون و سودش رو بهتون پس میدیم
تاریخ31اردیبهشت یهو ورق برگشت و بنگاهی بجا اینکه پول رو بده طلبکار شد و گفت پدرت پول نزول میخاد و ما نمیدیم
طبق قولنامه ایی که نوشتیم شما باید 15میلیون بدین و باغ رو بردارین
جوری قولنامه نوشتن که پدرم قصد خرید باغ رو داشته
برگه قولنامه هم برا شکایت نمیده و میگه اگه شکایت کنید هم باغ از دستتون رفته هم دو سه سال باید هی برید دادگاه و بیاید اخرشم به پولتون نمیرسید
الان بنظرتون چیکار باید بکنیم
این 45میلیون کل سرمایمون بوده
پولی هم نداریم که باغ رو برداریم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ابتدا اگر پدرتان محجور شده بایدحکم محجوریت بگیرید و یکنفر قانونا قیم معین شود و سپس قیم با مدارک و دلایلی که دارید مطالبه وجه که پرداخت شده است را نمایید