مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

سلام، برج پنج 96 سمندی را از بنگاه بصورت اقساطی خریداری کردم که 10 تومن آن را نقدا پرداخت کردم و مابقی با سود آن هر ماه به مبلغ 1.5 میلیون چک تحویل دادم، ایشان از دادن قرارداد و قولنامه طفره رفتند و طی چند باری که به بنگاه رفتم قولنامه تحویل ندادند تا اینکه بنده ماشین را بعد دو ماه. به بنگاه بردم و تقاضا کردم که چکها و پول مرا بدهند و ماشین را تحویل بگیرند که گفتند چکها را خرج کردیم و الان هم ماشین را به 4 تومن زیر قیمت بر میداریم و از دادن قولنامه طفره رفتند، بعد از مدت کوتاهی بنگاه بسته شد و فروردین 97 به علت تصادف منجر به جرح ماشین در پارکینگ افتاد و از آن موقع بنگاهیها جوابگوی تلفن من نبودند و حتی صاحب ماشین که فامیل صاحب بنگاه بود شکایت کرده به جهت تعویض پلاک و ماشین رو نمیتوانم از پارکینگ در بیاورم از مدارک ماشین فقط کارت ماشین و بیمه نامه دست من هست، در تماس با بنگاهیها تقاضای پول اضافه میکنند و ضمن اینکه تنها راه درامد بنده که مسافر کشی هست به این علت به مدت 4 ماه است به تعطیلی کشیده شده سر رسید چکها میرسه و توانایی پرداخت ندارم و شرمنده خانواده شده ام لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جنابعالی باید طرح دعوای الزام به تنظیم سندرسمی و فک پلاک را برعلیه فروشنده مطرح کنید نه بنگاهی ها