مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و احترام در مورد پارک خودرو در خیابان سوالی داشتم

منزل ما دارای پارکینگ نیست و من ماشینم را در کوچه پارک کرده ام. جلوی دیوار ساختمانی است که اصلا نه جلوی رفت و آمد به آن منزل است نه جلوی درب پارکینگ کسی. همسایه طبق تماس تلفنی و صحبت های بسیار زشت و ناپسند ادعا دارند که جلوی منزل من است و باید برداری درصورتی دقیقا جای که پارک کردم فقط جلوی دیوار ساختمان آن خانه است و نه پارکینگ و نه درب ورود. بنظر شما حق با من است یا خبر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر محل پارک ممنوع نیست کسی حق ندارد جلوی پارک خودرو شما را بگیرد.حق با شماست اما ممکن است اقدامات تلافی جویانه انجام دهند بهتر است با مدارا امور را انجام دهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در معابر،خیابانها و کوچه تحت مالکیت شخص خاصی نیست و در صورتی که نواند وجود عنصر مزاحمت را اثبات کنن مشکلی برای شما ایجاد نخواهد شد.