مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه دادگاه

با سلام بنده به یه مشکلی برخوردم یکی از شاکیا با دفتر دار دادستان نسبت داشت وقتی وارد دادگاه شدم توی دادگاه تهدیدم کرد بعد از فحاشی و اینا گفت بیچارت میکنم الان قاضی پروندم با من لج کرده اصلا نمیگذاره باهاش صحبت کنم خواستم بپرسم چطوری میتوانم شعبه رو عوض کنم با تشکر

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. ممکن است از شنیدن اظهارات غیر رسمی شما خودداری کنند یا بقول شما نگذارند صحبت کنید اما در جلسه رسمی ، شما فرصت دفاع از خود را دارید و کسی نمی تواند این حق را از شما سلب کند .

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شعبه رسیدگی کننده قابل تغییر نیست