مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند وثیقه

با سلام. من برای یک زندانی که به جرم مشارکت در سرقت ماشین به یک سال زندان محکوم شده و شاکی خصوصی هم دارد؛ سند ساختمانی را در برابر بیست میلیون تومان به وثیقه گذاشتم. اکنون زندانی متواری و حاضر به زندان رفتن نیست. میخواهم سند را آزاد کنم. میتوانم بیست میلیون تومان را به حساب دادگاه واریز کرده و سند را آزاد کنم؟ دادگاه هم بعد از 12 سال هیچ خبری ندارد.
اگر دادگاه احیانا ساختمان را تملیک کرده باشد، آیا 20 میلیون تومان را میخواهد یا بیشتر؟ چرا تاکنون اقدامی برای فروش نکرده؟

پاسخ ها :

بهاره صفاری

سرکار خانم بهاره صفاری :

باسلام
چنانچه مال مسروقه قیمتی زیر بیست میلیون تومان داشته و محکوم سابقه کیفری موثر ندارد جرم قابل گذشت هست سعی کنید با جلب رضایت شاکی پرونده رو موقوفی اجرا بزنند. ضمنا برای پرداخت مبلغ وثیقه به شما ابلاغ می‌گردد و پس از آن مال مورد وثیقه با محاسبه مبلغ مخارج و هزینه مزایده بفروش می‌رسد.