مشاوره حقوقی رایگان - وثيقه

سلام
يک سال پيش سند منزلمون رو برای آزادی يكی از آشنايان وثيقه گذاشتيم، مبلغ وثيقه يک ميلياردو سيصد میليون بود و منزل ما بيش از ٥ ميليارد ارزش داشت ولی بازرس ٢ ميلياردو نيم ارزش گذاشت. الان سوال من اينه كه در صورت متهم شدنه این فرد به پرداخت اين مبلغ و پرداخت نكردنش آيا ما ميتونيم با پرداخت اين بدهی وثيقه رو آزاد كنيم يا اين ملک ضبط ميشه از سوی دادگاه؟ و سوال ديگه اينكه يک پرونده كيفری چه مدت ماكزيمم طول ميكشه تا رای نهايی صادر بشه؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . اینکه پرونده های حقوقی یا کیفری چه مدت زمان خواهد برد تا به نتیجه نهایی برسد اصلا قابل پیش بینی نیست . و از سویی مجازاتی هم که برای متهم در نظر گرفته خواهد شد نیز قابل پیش بینی نیست اعم از حبس یا جزای نقدی. ولی در صورتی که متهم در نهایت به زندان محکوم شود باید ایشان را به اجرای احکام معرفی کنید ولی اگر فقط جزای نقدی محکوم شود می توانید مبلغ جزای نقدی را واریز و سپس سند را آزاد نمایید.