مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی در مهلت واخواهی

سلام. محکوم به خسارت تصادف شدم. دادگاه نرفته بودم. وقت های قانونی بیست روز بعد از حکم هم گذشته بود. یک واخواهی زدم. اما قاضی رد داد و زیر حکم جدید یعنی رد واخواهی نوشته تا بیست روز قابل تجدید نظر خواهی می باشد. آیا تجدید نظر خواهی مربوط به حکم رد واخواهی می باشد یا با این تجدید نظر خواهی میشود حکم اصلی و پرونده را تجدید نظر خواهی کرد؟ ممنون

پاسخ ها :

بهاره صفاری

سرکار خانم بهاره صفاری :

باسلام. تجدیدنظر خواهی مربوط به رد واخواهی می‌باشد. حتما اعتراض کنید و با دلایل محکمه پسند ثابت نمایید عذر موجه در خصوص عدم اعتراض در مهلت قانونی داشته اید.