مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام من ده ساله که ازدواج کردم و همیشه مورد بی مهری و بی محبتی شوهرم قرار گرفتم. اصلا نمیتونه منو راضی کنه و همیشه هم طلب کاره الانم یه سری بهانه های بچه گانه آورده و خونه نمیاد من میخام ازش جدا بشم باید چیکار کنم و کجابرم. خیلی دوستش دارم و برای حفظ زندگیم 10ساله دارم میجنگم ولی دیگه خسته شدم احساس میکنم به زور خودمو بهش تحمیل میکنم. میخام راحتش کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما می توانید ازشوهرتان وکالت درطلاق گرفته ودرخواست طلاق توافقی کنید یا اگر ادامه زندگی باشوهرتان موجب عسروحرج ودشوار است با اثبات علت دشواربودن ادامه زندگی باایشان درخواست طلاق کنید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

خانم محترم شوهرتان اگه دست بزن داره یانفقه نمیده یامعتاده میتونیدجدابشیدولی به هیچکدام آشاره نکردید البته اگه 6ماه منزل وترک کنه هم میتونیدجدابشیدوگرننه دللایل شماقاضی روقانع نمیکنه فقط اگراخلاقش غیرقابل تحمل بامعرفی شهوددادخواست عسرحرج وجدایی بدید