مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

ضمن سلام به شما حقوقدان محترم یک مدرسه در اجاره میباشد که قرارداد ان دستی و توسط همسر متوفی تنظیم شده با توجه به پایان قرارداد و صورتجلسه مستاجر یعنی مدیر مبنی بر تعهد تخلیه در تیرماه گذشته و اینکه این قرارداد قانونی نبود و توسط سایر وراث امضا نشده میتوان حکم تخلیه برای ان گرفت با توجه به شروع سال تحصیلی ؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

باید انحصارورثه شود تا وراث تعیین بعد درصورت موافقت تمام وراث اجاره نامه تنظیم وهمه وراث امضا کنند حال چنانچه احدی از وراث فقط امضاکند بقیه وراث باید اجازه دهند تازمانی این زمان هم موافقت ضمنی گفته میشود چراکه اعتراضی نکرده اند درهرزمان موافقت نکنید میتوانید حکم تخلیه بگیرید ناگفته نماند وزارت متبوع مدرسه ساده با موضوع کنار نمی اید دوستانه عرض کنم وکیل بگیرید میتونید بصورت غیرمستقیم به ملکتان برسید