مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب از کارگر بیسواد

درود

پدر بنده فاقد سواد خواندن و نوشتن است پس از بازنشستگی از کارفرما طلب حق و حقوق خود را کرد اما کارفرما حاضر به تسویه حساب با پدرم نشد پس از شکایت در مراجع ذی ربط متوجه شدیم کارفرما به بهانه رد کردن لیست ماهیانه بیمه از او امضا و اثر انگشت گرفته که حق و حقوق خود را گرفته ام و دیگر هیچ ادعایی ندارم. در برگه تسویه حساب مبلغ قید نشده و تاریخ شروع و خاتمه کار به صورت دستی و با خودکار وارد شده در ضمن پدرم ادعا میکند این امضا خودش نیست اما به اثر انگشت شک دارد. حال چطور ثابت کنیم که از بیسوادی او سوء استفاده شده و آیا تاریخ شروع و پایان کار به صورت دستی و نبود مبلغ و همچنین نبودن امضای او میتواند باعث ابطال برگه تسویه حساب شود؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

خیر...دستی بودن تاریخ شروع و پایان کار دلیل کافی برای ابطال برگ تسویه نیست.اما در خصوص امضا و اثر انگشت حسب مورد باید ادعای انکار و تردید کنید.

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

خیراین مواردباعث ابطال برگه نیست مگربعداپرشده باشدبه دستخط کارفرماودرمورداثرانگشت بالاخره امضاکرده نظربنده تقاضای کارشناسی است تاتقدم وتاخرشروع وخاتمه کارذکرشودآنهم اگرخلاف واقع باشدامضاهم که زورکی نگرفته اگرکلیه حقوق وسنوات راداده باشدتخلفی صورت نگرفته