مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه پدر

سلام دختری21 ساله هستم و با پسری 23 ساله قصد ازدواج داریم اما خانواده دلیل موجه ندارند و میگویند ستاره هاتون جفت نیس ایا میتوان بدون اجازه شان ازدواج کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام اگر باکره هستید اذن پدر یا جد پدری لازمه البته اگر بدون دلیل از دادن اذن خودداری می کنند می تونید درخواست اذن از دادگاه خانواده بکنید و دادخواست تقدیم کنید