مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فرجام بر روی رای عدم امکان سازش

باسلام
همسر بنده مهریه رو تمام کمال به بنده طی یک اقرارنامه محضری بخشیده .
بعد از حدود یک سال دادخواست رجوع از هبه بابت مهریه کرد و من هم درخواست طلاق دادم

در دادگاه بدوی رجوع از هبه رد شد و اعتراض کردند و در دادگاه تجدید نظر هم رای دادگاه بدوی تایید شد و رای قطعی شد .

در مورد دادخواست طلاق من رای عدم سازش از دادگاه بدوی صادر شده و ایشون اعتراض کردن که چون هنوز رای تعیین تکلیف مهریه صادر نشده فعلا معلق بمونه پرونده که من رای دادگاه تجدید نظر رجوع از هبه رو ضمیمه تبادل لوایح کردم فرستادم و تجدید نظر هم رای بر عدم امکان سازش داد .
و الان در مهلت ٢٠ روزه فرجام خواهی هستیم که ایشون میتونه فرجام خواهی کنه .
سوالات :
١- آیا در صورت فرجام خواهی در مورد پرونده عدم امکان سازش میتونه تغییری در رای قطعی در مورد رجوع از هبه مهریه ایجاد کنه .
٢- دقیقا من کی میتونم به دفتر طلاق جهت اجرای صیغه مراجعه کنم ؟
٣- اگر زن ساکن شهر دیگه باشه من میتونم از دفتر خانه تهران اقدامات طلاق رو انجام بدم ؟
4- آیا بنده میتونم دادخواست عدم تمکین بدم با توجه به اینکه هم طلاق رجعیه هم این خانوم حدود پنج ماهه ترک منزل کرده و الان هم ساکن یه شهر دیگست و پرونده نفقه جاریه رای به پرداخت نفقه به من داده .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در آرای طلاق طرفین حق فرجام خواهی دارند.
دیوان فقط در خصوص همان پرونده اظهار نظر میکند نه پرونده دیگر.
بعد از صدور رای نهایی می توانید به یکی ازدفاتر طلاق هر شهری مراجعه کنید