مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدربزرگ توسط نوه

سلام. من پدربزرگم بازنشسته ارتش بود خیلی سال قبل فوت کردن بعد از ایشون خاله مجردم این مستمری رو دریافت میکردن و بعد از ازدواجشون قطع شد. من دختر 35 ساله که مجرد و بیکار هستم و پدرم راننده تاکسی هست و بیمه هم نیست و الان به خاطر کرونا و بیماری کلا شاغل نیست و مادرم فرهنگی بازنشسته هست و حقوق داره. می خواستم بدونم آیا با توجه به اینکه من هیچ درآمدی ندارم آیا مستمری پدربرزگم به من تعلق می گیره؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. حقوق مستمری متوفی فقط به فرزندان متوفی تعلق میگیرد نه به نوه