مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
همسر بنده از دادن پول بصورت مستقيم به من خوددارى ميكند، فقط لوازم خوراكى خانه را در حد معمولى انجام ميده، و در ماه پول خيلى كمى در حد ٥٠ هزارتومن براى من ميريزد،، خرج دكتر را هم نميدهد ايا ميشود شكايت ترك انفاق كرد يا خير؟؟
"بنده قبلا شكايت ترك نفقه بصورت حقوقى انجام دادم و ايشان مبلغى به عنوان ايام گذشته پرداخت كردند، الان هم براى اذيت بنده پول ناچيزى ميدهند"

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با توجه به واریز وجه به حساب شما نمی شود شکایت کیفری کرد فقط دادخواست نفقه جاریه را می توانید بدهید