مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جهیزیه تمکین طلاق

با سلام و وقت بخیر
خانمی 22 ساله هستم .. 2 و نیم ساله عروسی کردیم و 3 سال قبلش عقد بودیم اما چون 4 ساله حقوق دارم تا قبل از عروسی نفقه نمیدادن چون خونه پدرم بودم بعدش هم خرج نمیکرد البته دانشجو بودم و 3 روز در هفته دانشگاه بودم .. از ابتدا مشکل داشتیم و چند بار منو از خونه ای که طبقه بالای خونه مادرشوهر بود بیرون کردن امسال توی ماه رمضون بیرون کردن و درو قفل زدن که از در فیلم گرفتم .. با پادرمیونی بزرگتر ها دو ماهی رفتم خونه که هیچی خرج نمیکرد ولی صداش رو ضبط میکردم که تهدید به مرگ میکرد .. دوباره از خونه بیرونم کرد زنگ زدم 110 ولی شکایت نکردم .. الان دادخواست نفقه معوقه و حال رو دادم این هم بگم که فعلا سربازه و حقوق کمی داره .. اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چون نه میخواد طلاق بده نه جهیزیه ام رو میده و احتمال داره ببره بفروشه البته طلاهامو برداشتم و فروختم .. ممنون

پاسخ ها :

جوادشفقی

جناب آقای جوادشفقی :

ابتدا تامین خواسته جهیزیه رو بدین سپس دادخواست استرداد جهیزیه..بعد نفقه جاریه..تمکین نکنید تا مهریه پرداخت بشه..که بهش میگن حق حبس