مشاوره حقوقی رایگان - حق واگذاری کار به پیمانکاران دیگر توسط کارفرما

با سلام
در ارتباط به حق واگذاری پیمان ، مطابق ماده 24 شرایط عمومی مشخص شده است که پیمانکار بدون اخذ مجوز و موافقت از کارفرما چنین حقی ندارد. اما سوال من این است چنانچه کارفرما برای کار خود دو پیمانکار مجزا گرفته باشد آیا می تواند در طول مدت کار پیمانکاران مجدداً پیمانکار دیگری برای همان کار استخدام نماید یا منعی دارد ؟ یا باید به اطلاع پیمانکار برساند؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد که آیا کارفرما چنین اجازه ای را به پیمانکار داده است یا خیر .