مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه به دلیل رطوبت

همسایه ما چندین ساله خانه اش رطوبت به دیوار خانه ما میدهد همیشه تذکر دادیم ولی توجه نکردن ما کلا خانه مان را بازسازی و تعمیر کردیم صد ملیون خرج کردیم امشب دوباره دیدم دیوار رطوبت کشیده ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شکایت رطوبت از دیوار همسایه رطوبت از دیوار همسایه مطالبه خسارت رطوبت از همسایه همسایه خسارت