مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و رطوبت رفتگی به زیرزمین

سلام: منزل ما یک طبقه هست و ما همسایه ای داریم که پشت خانه ما حیاط خلوت بزرگی داره و باغچه داره پشت دیوار ما که دیوار زیرزمین و خانه ما است رطوبت میره زیر زمین ما و بوی رطوبت همه جای خونه میپیچه و همسایه دیوار اصلا برای حیاط خود نداره از دیوار های شخصی همسایه ها و دیوار ما استفاده میکنه لطفا مشاوه بدین که چه قانون و ماده تبصره در اینباره هست که ما به دادگاه شکایت بکنیم .

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در صورتیکه به شما خسارت وارد شده در ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت نمایید