مشاوره حقوقی رایگان - حق باز کردن درب به سمت جوی آب باغ

سلام و عرض ادب
جوی آب باغ ما از بین دو باغ می‌گذرد و صرفا بابت باغ ما استفاده میشود. (بالای 50 سال است از آن استفاده می شود) قصد خرید یا مصالحه با صاحبان آن دو باغ را داریم اما راضی به فروش یا مصالحه نمی شوند (بدلیل کدورت های قدیمی به هیچ صراطی مستقیم نمی شوند)
از طرفی بدلیل اینکه قصد دیوار کشی به دور باغ را داریم و در صورت دیوار کشی نیاز است که آبیار باغ از مسیر جوی آب وارد باغ شود (برای وارد شدن از درب اصلی باغ باید مسیر خیلی طولانی را بگذرد) نیاز است که درب در سمت ورودی جوی آب داشته باشیم
حال با توجه به شرایط بالا در زمان دیوار کشی باغ ما می توانیم در سمت جوی آب، درب قرار دهیم یا نه؟
آیا ما که اجازه رفت و آمد از مسیر جوی آب را داریم، اجازه گذاشتن درب به سمت جوی آب را نیز داریم؟
آیا راه کار قانونی برای حل مشکل رفت و آمد ما وجود دارد یا خیر؟
از صبر و حوصله ی عزیزانی که مطالعه فرمودن و پاسخ می دهند بسیار سپاسگذارم.

پاسخ ها :

ابراهيم حیدری

جناب آقای ابراهيم حیدری:

سلام وقت شما بخیر طبق قانون مدنی ما یک حقی داریم بنام حق اتفاق ؛یعنی تمام حقوقی که شخصی دران ملک داشته است مثل حق عبور آب یا حق عبور از آن ملک که از قبل بوده این حق حتی با فروش ملک نیز از بین نمی رود وپا برجاست بنابراین شما هم حق مسدود کردن ویا مانع از استیفائ آن حق نمی تواند بشوید مگر با رضایت طرف

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شرایط باید توسط کارشناس املاک بررسی شود سوال شما حقوقی نیست