مشاوره حقوقی رایگان - مراحل توقیف فیزیکی خودرو

با سلام . بنده در برج 4 سال 97 اقدام به توقیف سیستمی ماشین همسرم بابت مهریه را کردم. با توجه به اینکه ماشین لیزینگی بوده و فک رهن شده نامه ای به اداره ثبت مبنی به فک رهن از طرف شرکت لیزینگ مربوطه دادم. حالا باید چه اقدامی انجام بدم تا ماشین پارکینگ بره. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید مراجعه کنید اجرای احکام ودرخواست برگ توقیف فیزیکی کنید که برگه رو به کلانتری محل وراهور میزنن تا هرکجا بودتوقیف کنند

یک وکیل :

با توجه به نامه توقيف سيستمي هر جاي از منطقه حوزه قضايي كه خودرو را مشاهده نموديد با شماره 110 تماس گرفته و بعد از حضور مامورين با ارائه دستور قضايي توقيف و كارت شناسايي تقاضاي توقيف فيزيكي نمايد .