مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام
برادر من سال 90 خودرویی بصورت نقد خریداری کرده که فروشنده آن خودرو را بصورت اقساطی خریده بوده و برادر من اطلاعی نداشته از این بابت...در سال 96 برادرم فوت شد و وقتی پیگیر کارهای وراثت شدیم متوجه شدیم خودرو حکم توقیف بابت بدهی دارد...شخص فروشنده هم بدلیل کلاهبرداری از اشخاص دیگر متواری است و هیچ اطلاعی ازش نداریم...ایران خودرو نیز پیگیر شدیم و انها گفتن یا باید تسویه کنید یا توقیف ماشین...در حال حاضر هم از ماشین استفاده میشه...ما چکار کنیم
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

متاسفانه یا باید به فروشنده دسترسی باشه یا با ایران خودرو تسویه کنید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

شما چاره ای جز تسویه حساب با ایران خودرو ندارید و می توانید بعد از پرداخت به فروشنده مراجعه کنید.