مشاوره حقوقی رایگان - رهرو 200

سلام خسته نباشی
من موتور سیکلت خریداری کردم از دست اونی که موتور خریداری کرده به عنوان صفر کیلومتر خریداری کرده ولی یک عدد پیامک براش اس مس دادن که مدارک موتور تو سایت ثبت شده من ازش قولنامه نمایشگاه دارم طرف می گه من فقط قولنامه نمایشگاه دارم موتور مدل 92 هست ولی مدارک ندارد الان 7سال است که موتور بدون مدرک است لطفا یه راه حلی بهم پیشنهاد بدین ممنون می شم

پاسخ ها :

عباسعلی صبوری

عباسعلی صبوری :

باسلام شمابرعلیه تمامی مالکان قبلی موتورشکایت کنین زیز20میلیون شوراحل اختلاف وبالاتراز20میلیون دادگاه واونهاراالزام به تحویل مدارک وتنظیم سند الزام کنین صبوری وکیل