مشاوره حقوقی رایگان - اراضی گم شده

باسلام مشکلی برای یکی از دوستانم پیش آمده پدر ایشان متاسفانه از لحاظ اعصاب مشکل داشتن لذا از ارثی که اجدادشان دارند را دقیق نمی دانند در این شهر از ریش سفیدان شنیده بودیم که زمین زیادی دارند البته عموهایش زمینهای زیادی دارند که بعد از سوالی که فرزندان از عموها میپرسند که زمینهایمان چقدر است و کجاست که باهم مشاع بودید چرا زمین این مرحوم کم است میگویند همین بود که دادیم خواستم ببینم راهی وجود دارد که زمینها را پیدا کنیم چون زمینها و سندهایمان سند اصلاحات اراضی است و فاقد حدود و اربعه میباشد
با سپاس فراوان
درضمن پدر ایشان سال91 برحمت خدا رفته و تاکنون نیز عموها انحصار ورثه ننموده اند.

پاسخ ها :

علي اكبر يونسي

جناب آقای علي اكبر يونسي :

سلام
معمولا در امور اراضی جهاد کشاورزی مساحت تقریبی پلاک قید شده و یا اگر اعمال ماده 13 شده باشد و سهم دولت در پلاک مشخص شده باشد اداره ثبت و یا حتی اداره منابع طبیعی هم میشود حدودی بدست اورد
راهکار قانونی تامین دلیل میباشد