مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن کالا

سلام بنده اردیبهشت 97 ماشین ظرفشویی خریدم و گفتن تحویل میدن چند روز دیگه و تا الان تحویل ندادن
20 روز بعدش چند قلم لوازم ازش خریدیم ولی پولو تحویل ندادیم تا ظرفشویی رو تحویل بده
الان میگه ظرفشویی اصلا تو بازار نیست و پوله ظرفشویی رو به پای پول لوازم دیگه میذارم
در صورتی که به حساب امروز قیمت ظرفشویی 5 میلیون گرونتر از وسایل برقی دومه
و هیچ جوره حاضر نمیشه مابه التفاوت ماشینو بهمون برگردونه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه مدارک و فاکتور خرید دارید می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات بدهید