مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام ما یکسال پیش از یه مزاحم تلفنی شکایت کردیم اما متاسفانه پیدا نشد و پرونده بسته شد،،الان باز همون شماره مزاحم میشه آیا دوباره شکایت کنم یا پرونده قبلی رو باز کنم؟
وقتی مزاحمت تلفنی مالکش پیدا نشد چطور قاضی رو راضی کنیم که دستور نقطه زنی بده،،چون مخابرات اعلام کرد ازروی سریال گوشی، و نقطه زنی میشه محل مزاحمت روهم حتی پیدا کرد،،البته من میدونم کیه اما مدارکی ندارم ثابت کنم

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در هر صورت خط به نام شخصی ثبت شده است و دادگاه با احضار وی تحقیقات لازم رو انجام خواهد داد و چنانچه دادگاه احراز نماید مزاحم صاحب خط نیست چنانچه مزاحم از خطهای دیگری در گوشی خود استفاده کرده باشد قابل ردیابی خواهد بود در غیر اینصورت حداقل خط مزاحم از طریق صاحب خط مسدود خواهد شد .
برای پیگیری لازم است شکایت مجدد مطرح گردد .