مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

سلام ... ... هستم جانباز و رزمنده و دبیر آموزش و پرورش به خانمی که همسایه ما بود مبلغ 8میلیون تومان پول قرض دادم به خاطر اینکه خواست پول من را ندهد به جرم ورود به آرایشگاه زنانه ایشان من را شکایت نمود قاضی پرونده من را به 2سال حبس تعلیقی مبلغ 100هزار تومان جریمه نمود در دادگاه تجدیدنظر تبریه شدم آیا میتوان از قاضی شکایت کنم؟
اگر ادعای حیثیت و شرف کنم آن خانم محکوم میشود و خسارت ناشی از دادگاه و مخارج دادرسی به من میدهند و از یکی از شاهدان دروغین شکایت کنم به چیزی محکوم میشود؟ تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سوال اول خیر 2-شاید بسته به عنوان شکایت 3-بله اگر اثبات کنید.البته سوال شما ارتباطی به جانبازی و رزمندگی ندارد