مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

ایا وقتی که فروشنده دوبار اظهارنامه برای خریدار ارسال کرده .
و عنوان کرده خریدار محترم مبلغ دویست و پنجاه میلیونی تومانی که بابت ثمن مبایعه نامه فی مابین پرداخت کردید .
از نظر من مبایعه نامه فسخ و میتواند ظرف پنج روز به بنده مراجعه کنید برای گرفتن پول خودتان..
ولی در دادگاه اعلام کرده من هیچ ثمنی دریافت نکردم..
ایا این دو تا اظهارنامه ها امراه قانونی و محکمه پسندی هست که محکوم شود یا نه

پاسخ ها :

ابراهيم حیدری

جناب آقای ابراهيم حیدری:

سلام وقت شما بخیر اولا فسخ قرارداد یک حق عینی است که باید ابتدا اعمال شود و اجازه یا تنفیذ آن را از دادگاه باید حکم بگیرد ثانیا فرض براینکه این کا انجام شد او باید ثابت کند که ثمن معامله را بشما پرداخته است یا شما از دریافت آن امتنائ کردید ونکته دیگر اینکه این دو تا متن با هم تعارض آشکار دارند