مشاوره حقوقی رایگان - طولانی شدن مدت رسیدگی

باسلام و عرض ادب حضورتون عارضم پدر من 1397/4/16 در یک تصادف دچار عارضه نخاعی از ناحیه گردن شد و متآسفانه ازون روز تا الان هیچ تحرکی ندارند و قدرت کنترل ادرار، مدفوع و قدرت جنسی شون را بصورت دائم از دست دادند.
تمام مراحل تشکیل پرونده و رسیدگیها و پزشکی قانونی و خلاصه همه مراحل را در موعد خودش و به صورت کامل طی کردیم. بعد از یکسالی که پزشکی قانونی برای اعلام نظر نهایی نیاز بود که صبر کنیم نهایتا پرونده بصورت کامل یعنی اعلام نظر راهور ناجا و پزشکی قانونی به دادگاه مربوطه رفت و پس از 8ماه نوبت دادگاه ما تعیین شد. در دادگاه قاضی همه مدارک را بازبینی کرد و با متهم پرونده صحبت کرد و اقرار ایشان و تعریف چگونگی حادثه را ثبت نمود و بما گفت حکم بهتون ابلاغ میشه. بعد از گذشت چندماه پرونده را با علت نقص مدارک به کلانتری برگشت داد.
این دفعه تاییدیه راهور ناجا و نداشتن پرونده مشابه هم از ما و هم از راننده از قسمت خسارت بیمه استعلام شد. در محل تصادف از شاهدین چگونگی حادثه پرسیده و در پرونده ثبت شد. دوباره 2نفر شاهد به کلانتری اومدن و با ثبت مشخصات و تایید اتفاقات رخ داده پرونده تکمیل و به دادگاه رفت‌. حدود 6ماه بعد دوباره قاضی پرونده را به کلانتری برگشت داد و ایندفعه از پزشکی قانونی درخواست بررسی و معاینه مجدد را خواست.
پس از انجام دوباره مراحل پزشکی قانونی و انجام چندین ازمایش و عکس و معاینه چند پزشک جواب قبلی دوباره تایید شد و پرونده به شعبه ارجاع داده شد. از اون روز حدود 2ماه میگذره و هنوز هیچ اقدامی برای پرونده صورت نگرفته. یعنی دقیقا از 1397/4/16 تا امروز 1399/7/6 دو سال و دوماه و 21روز از زمان تصادف میگذره و مقصر حادثه 100درصد راننده خودرو تشخیص داده شده هیچ اعتراضی از طرف روی پرونده نیامده و هنوز همچنان ما دنبال جواب هستیم و هیچ جوابی بما داده نمیشه.
خواهشا لطف فرموده راهنمایی بفرمایید چطوری و از چه طریقی پیگیر بشیم تا لااقل با دریافت دیه قادر به پرداخت بدهی ها و هزینه درمان پدر باشیم.
سپاسگزارم