مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی و ارجاع آن به دادگاه

سلام وقت بخیر همسر سابقم خودزنی کرده بود و نامه پزشک قانونی داشت و ادعا میکرد من اون رو زدم و گفته بود که بهش فحش دادم یه فیلمم ازم داشت که من تو دادگاه به تنها چیزی که اعتراف کردم این بود که این تصویر من هستم در فیلم اما بی صدا برام پخش شده بود فیلم و هیچی یادم نمیامد از اون صحنه
اول دادیار میخواست منو بازداشت کنه چون من فیش حقوقی و ضامنی نداشتم و بعد از کلی گریه زاری من که یه زن تنهام و بخدا من نزدم 10 میلیونی برام صادر کرد بعد از اون پیامک اومد که قرار نهایی صادر شد
بعد حدودا 1 ماه دوباره پیام اومده که پرونده ام به مجتمع قضایی ارجاع داده شده ولی گفتن فعلا نیاز به حضور من نیست
هیچ ابلاغیه جدیدی هم تو سامانه ندارم