مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و طلاق از طرف مرد

با سلام همسرم دردوره عقد هم خودش دادخواست طلاق داد و من مطالبه مهریه نکرده بودم و برای همه پرونده ها وکیل گرفت در روز اعسار قاضی گفت با درامد سه میلیون چرا اعسار زدی ؟ وکیلش گفت ما خودمون میدونیم وضع مالیش خوبه اما میگیم صدو پنجاه و هفت تا زیاده و شما تقسیط کنید و الان جوابش اومده 20 تا پیش و هر چهار ماه یک سکه. به نظرتون ناعادلانه نیست با شرایط طلاق از طرف مرد ؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام با توجه به وضعیت فعلی قیمت سکه رویه دادگاهها پیش قسط 5 تا 10 سکه و 6 تا 8 ماه یک سکه میباشد لذا حکم صادره قابل قبول است .
ضمنا تا 110 سکه از مهریه قابل تقسیط و وصول است.