مشاوره حقوقی رایگان - مجوز اسانسور

با سلام
اپارتمان بیش از 17 سال ساختی زندگی میکنیم که سال 98 با توافق همسایه ها اقدام به نصب اسانسور در ساختمان نمودیم ولی متاسفانه تا به امروز موفق به اخذ مجوز نشدیم و به دلیل نیاز مالی مجبور به فروش واحد هستیم ایا امکان فروش هست
اگر اپارتمان ما توقیف شود بعلت بدهکاری امکان فروش از طریق دادگستری وجود داره

پاسخ ها :

عدم صدور مجوز آسانسور ساختمان مجوز آسانسور ساختمان آسانسور در ساختمان توقیف آپارتمان به دلیل بدهی آسانسور بدهی توقیف ملک