مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه و ضمانت بانکی

سلام.
مادر من چندین سال پیش به عنوان ضامن بازاری، ضمانت وام سه نفر توی سه بانک مختلف رو کرده که اون سه نفر هم اقساط رو پرداخت نکردن و تمام حساب های بانکی مادرم از یارانه گرفته تا حساب هاش توی همه بانکها مسدود شدن. الان هم یک ارثیه یک منزل و مغازه داره که فعلا متعلق به مادربزرگمه. منتها ما دعوای خانوادگی داریم و بعد از فوت مادربزرگم احتمال زیاد کار به دادگاه میکشه و خانه و مغازه هردو به مزایده گذاشته میشن اونوقت دادگاه پول رو به حساب مادرم واریز میکنه و باز هم مسدود میشه.
1) من چکار میتونم بکنم که این اتفاق نیفته؟
2) اگر از مادر وکالت بگیرم که تمام ارثیه رو به من داده میتونم جلوی این کار رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بدهی بدهکار باید پرداخت شود. با وکالت شما نمی توانید جلو اینکار را بگیرید