مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه پزشکی

سلام دخترم عمل فتق داشتن دکتر به اشتباه سیاه رگ پایی راست رو قطع کردن و چون نمیتونستن خودشون پیوند رو انجام بدن دخترم رو به بیمارستان دیگه ارجاع دادن و عمل شد میخواستم بدونم دیه بهشون داده میشه و آیا نظام پزشکی طرف دکتر رو میگیره ؟

پاسخ ها :

سميه  اسدي اقبلاغي

سميه اسدي اقبلاغي :

استان :

سلام شمامیبایست شکایت کیفری به طرفیت پزشک مربوطه در دادسرای جرایم پزشکی مطرح کنید