مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مرتبه علمی برای رزمندگان عضو هیات علمی دارای آخرین مقطع تحصیلی

سلام اینجانب دانشیار دانشگاه بوده و دارای کارت ایثار ارتش با سابقه 15 ماه جبهه و بیش از 5 ماه هم حضور بسیجی چون من دارای اخرین مقطع تحصیلی هستم و بر اساس استسفاریه جز ششم بند سوم ماده 88 قانون برنامه ششم توسعه باید یک مقطع تحصیلی بگیرم ولی چون دارای دکتری هستم آیا می توانم با این قانون از مزایای ارتقا یک مرتبه علمی از دانشیاری به استادی استفاده نمایم با تشگر

پاسخ ها :

تغییر مرتبه علمی برای رزمندگان عضو هیات علمی ارتقای مرتبه علمی رزمندگان