مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام دوستان من ماشینی خریدم که در برگه سبز به نام دونفر میباشد ولی نفر دوم سهم خودش را محضری به طرفی که من ماشینو ازش خریدم واگذار کرده است به صورت سند قطعی،،، الان من از طرفم 20روز برای تعویض پلاک وقت گرفتم ولی رفتم تعویض پلاک میگن باید از همون نفر دوم هم وکالت برای تعویض پلاک داشته باشی من هم اون طرفو پیدا نمیکم قانونی کسی که من ازش ماشینو خریدم محضری به نامشه و هیچ مشکلی نداره کمکم کنید نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر در وکالت‌نامه ایشان وکالت فروش با حق انتقال سند و تعویض پلاک باشه دو راه‌حل دارید یا باید اونی که به شما فروخته یکبار کلا به اسم خودش بزنه بعد به شما انتقال بده یا اینکه حتما باید اون شخص که سهمششو فروخته در شهرک جهت تعویض پلاک به نام شما حضور داشته باشه