مشاوره حقوقی رایگان - سلام, خانومم درخواست نفقه کرده درحالی که کمتر از یکسال هست من جشن عروسی گرفتم و به خانه خودمان رفتیم

باسلام عرض ادب,خانومم بعد از گذشت هشت ماه از زندگیه مشترک به پیشنهاد خودش کل پس اندازمو پول رهن خونه و تقریبا 150میلیون کمک مادرم و قرض و وام و طلاهایی که خودم و مادرم در دوران نامزدی تا عقد و البته طلاهای خانومم که سر عقد مادرش داده بود تونستیم یک خونه کوچیک قولنامه‌ای بخریم فروشنده خونه به شرطی خونه رو پایینتر داد که زود بهش پول بدیم به ناچار نزدیک به دوماه البته با توافق طرفین و خانواده هامون وسائل و اسباب رو گذاشتیم منزل مادرم قرار براین شد خودمون هم خونه مادرزن بمونیم البته بنده فقط برای خواب و وجود همسرم میرفتم. ولی با همسرم درارتباط بودم احساس میکردم مشکلی داره تا اینکه حالا مدتیه محل کارشو عوض کرده و درامدش هم بهتر شده و مادرش مطلقه هستن و شدیدا هوای مادرشون رو دارن و حرف شنویی دارن ازشون, مدتی پیش تلفنی با مادر خانومم بحثمون شد و بعد از اون سه روز از همسرم خبر نداشتم وقتی برگشت خبردار شدم که مادرش بردتش شهرستان و من ناراحت و نگران کلا عوض شده بود بحثی کردیم و خانوم و مادرش اومدن در منزل مادر من دادوبیداد فردای همون روز رفت و امروز 7/8واسم ابلاغیه اومده که دادخواست نفقه و هزینه دادرسی داده باید چیکار کنم ؟ به هیچ وجه حاضر نیست منو ببینه حرف بزنه کلا همه راههای ارتباطی روم بسته پدرشم که گاهی میاد اونجا تهدید کرده تا سه دنگ خونه نزنی به نامش و حق طلاق بهش ندی اینورا پیدات نشه چیکار میتونم بکنم توروخدا زود راهنماییم کنید من همسرمو دوست دارم و تا 15مهر بیشتر وقت ندارم نمیدونم چی بگم درضمن من بابت عروسی مبلغ زیادی خرج کردم درمورده این موضوع راهکاری هست ؟

پاسخ ها :

مطالبه نفقه نفقه هزینه دادرسی الزام به تمکین