مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدنی

اصل مسئله این است که یک کامیون که بار قاچاق داشته متوقف و باتوجه به حساسیت موضوع به محوطه بیرونی اداره اطلاعات انتقال و انجا پارک میشه بعد از مدتی که قصد انتقال کامیون به سازمان اموال تملیکی داشتم لاسیک کامیون که مستمل بود پاره و دیپر قابل انتقال نبود بار قاچاق به وسیله یک کامیون دیگر به سازمان مذکور انتقال داده میشه ولی کامیون حامل بار قاچاق بدلیل پارگی لاستیک و در دسترس نبودن راننده آن قابل انتقال نبوده بعد از مدتی خدمه بیمارستان در نزدیکی در داخل محوطه بیمارستان زباله ها را آتش میزند که آتش به چادر به وسیله باد به چادر کامیون هم رسیده و قسمتی از کامیون آتش میگیرد نهایتا راننده کامیون علیه خدمه بیمارستان و این اداره به عنوان توقیف کننده کامیون شکایت میکند که کارشناس های تعیینی یکی خسارت را صد میلیون برآورد و کارشناس دیگر خدمه و این اداره را پنجاه پنجاه مقصر اعلام میکند. حالا به نظر شما من به عنوان کارشناس اداره چه ایرادی میتوانم در رد نظر دادگاه و کارشناس داشته باشم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به نظر میرسد شما باید عدم رابطه سببیت بین خسارت و عمل خود را با دلایل به اثبات برسانید و حداقل نسبت به 50 50 بودن اعتراض شدید وارد است چون رابطه سببیت برقرار نیست