مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام
اگر شخصی یک خودرو خریداری کرده باشه و در قولنامه قید شده باشد که هزینه تعویض سند و مدارک خودرو بر عهده فروشنده است و فروشنده بعد یک سال هیچ اقدامی انجام ندهد و همچنین وکالت فروش و فک پلاک و سند ندهد در قولنامه و خریدار مبلغی را بابت تعویض پلاک و سند از مبلغ خریداری شده را نگه داشته تا زمان تعویض پرداخت کند به فروشنده ایا فروشنده میتواند فک پلاک کند و اگر میتواند چه اقدامی خریدار باید انجام دهد تا قانونی به نام خریدار تعویض شود ؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

چنانچه مقید به زمان خاصی نباشید الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک خودرو بخواهید اگر فروشنده حاضر نشد با حکم دادگاه انجام میشه

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام خیر فروشنده نمی تواند اقدام به فک پلاک نماید شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به حضور در مراکز تعویض پلاک بدهید