مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام خدمت اساتید . ببخشید سوال بسیار مهمی دارم . بنده ازمون استخدامی قبول شدم و برگه سوءپیشینه میخوان ، من چهارسال پیش یک اسلحه کلاشنیکف باهام گرفتن بعداز یک روز بازداشتی با قرار ازاد شدم . حکم اولیه هشت ماه زندان دادن و در تجدیدنظر به حکم سه سال تعلیقی تبدیل شد و الانم یکسال نیم ازاون سه سال حکم گذشته . الان من سوءپیشینه برای استخدامی دارم یا خیر . نظر های زیادی هست دقیق نفهمیدم . دعای خیر میکنم براتون . سرنوشتمه . یاعلی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای کلیه محکومین به مجازاتهای معلق باید بلافاصله پس از قطعیت حکم از طرف دادسرای‏ مربوط برگ سجل کیفری تنظیم و به مراجع صلاحیتدار ارسال شود و در هر مورد که در مدت تعلیق تغییری داده شود یا حکم تعلیق مجازات الغاء گردد باید مراتب فورا برای ثبت در سجل کیفری محکوم‌علیه به مراجع صلاحیتدار مربوط اعلام شود.