مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی قبل از موعد

کارمند رسمی بهداشت درمان هستم
دارای بیماری اعصاب و روان که معافیت پزشکی هم دارم 1400/2 50سالم پر میشه با 22 سال سابقه چند بار بستری شده ام میتونم بازنشستگی پیش از موعد بگیرم و حقوقم چقدر میشه؟

پاسخ ها :

میزان حقوق در بانشستگی پیش از موعد بازنشستگی پیش از موعد به دلیل بیماری بازنشستگی پیش از موعد حقوق بازنشستگی قوانین بازنشستگی پیش از موعد بازنشستگی