مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت مدارک لازم توسط مدیر ساختمان جهت پرداخت هزینه

با سلام اینجانب یه واحد مسکونی در یک مجتمع در کرج دارم که آن را اجاره داده ام متاسفانه مدیر ساختمان از اینجانب بابت پرداخت هزینه سنگ نمودن کف لابی ساختمان که نوساز است طلب پول کرد و بدلیل اطمینان به ایشان بدون رویت رسید و مدارک لازم مبلغ پانصد هزارتومان پرداخت کردم و بعدا متوجه شدم که 8 نفر از ساکنین پول پرداخت نکرده اند و بدلیل عدم کافی بودن مدارک ایشان از جمله نداشتن هزینه های حق الزحمه و کارگران از پرداخت صدهزاتومان مابقی هزینه سنگ بدلیل نداشتن مدارک لازم خودداری کردم این درحالی است که مدیر ساختمان بعلت عدم پرداخت شارژ از مستاجر قبلی مرا مجبور به تعویض مستاجر نمود در حالیکه خیلی دیر متوجه شدم تمام هزینه های شارژ را مستاجر پرداخت کرده بود هم اکنون که مستاجر جدید تا دو هفته دیگر می خواهد ساکن شود مدیر به مستاجر جدید گفته است چنانچه هزینه مابقی پول سنگ و هزینه تعمیرات اتاق سرایداری ندهید نمی گذرم ساکن شوید این در حالی است که هیچگونه مدرکی برای هزینه ها ارایه نمی دهد و من چندین بار این مطلب را به ایشان یادآوری کرده ام ولی مدیر ساختمان که فرد کم سوادی است و حتی در تایپ مطالب بسیار غلط املایی دارد زیر بار نمی رود و می گوید پول را بدهید و بعد بروید شکایت کنید . سوالم اینست مدیر می تواند مانع اسباب کشی مستاجر شود و مراحل شکایت چگونه است آیا راه حل ساده تری وجود دارد (از طرفی نمی خواهم مستاجر جدید درگیر این مسایل شود و هزینه شارژ را حتی قبل از سکونت به مدیر داده است.)

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. اگر مشکل با 500 هزار تومان حل می شود که بهتر است قائله را با این مبلغ و اخذ رسید به پایان برسانید. در ضمن از مستاجر بخواهید زین پس بابت شارژ ماهانه رسید همان ماه را بتاریخ صحیح از مدیر ساختمان اخذ کند و شرط کنید که بدون این رسیدها تسویه حساب نمی کنید.
اگر قصد شکایت داشته باشید در روز اثاث کشی در کنار مستاجر حضور داشته باشید و به محض ممانعت و یا مزاحمت از طرف مدیر با پلیس 110 تماس گرفته و از ماموران بخواهید که صورتجلسه ای مبنی بر ممانعت و یا مزاحمت ایشان تنظیم نمایند. سپس از طریق خدمات قضایی شکایت ممانعت و یا مزاحمت از مدیر بنمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مدیر ساختمان به هیچ عنوان اجازه ندارد مانع حضور و اسباب کشی هیچ واحدی بشود. یک اظهار نامه رسمی برای ایشان ارسال بفرمایید و به ایشان تذکر بدهید که شکایت مزاحمت و ممانعت از حق می نمایید.