مشاوره حقوقی رایگان - سلب آسایش واحد به خاطر صدا و لرزش پمپ آب در مجاورت واحد

با سلام
احتراما با عنایت به وجود پمپ آب در نزدیکی واحد یک ساختمان و به علت بالا بودن لرزش و صدای پمپ آسایش واحد مربوطه سلب نموده است.در طی دو سال مکررا با مدیر ساختمان و سایر مالکان در خصوص جابجایی آن جلسه تشکیل شده و حتی مبلغی نیز جمع گردیده است ولی به علت اهمال کاری و تاخیر در اجرا تا کنون اقدامی صورت نپذیرفته ، ایا آیین نامه یا دستورالعملی برای جابجایی یا هر امکانی که باعث رفع مشکل گردد وجود دارد ؟ آیا امکان پاسخگو نمودن مدیر ساختمان در این خصوص وجود دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای مدیر اظهار نامه بفرستید که قصد جابه جایی دارید بعد خود جابه جا کنید