مشاوره حقوقی رایگان - هزینه عایق کاری موتورخانه

با سلام. ما یک آپارتمان 4 واحدی هستیم. یک واحد زیرزمین بغل موتور خانه هست که سی سال هست در آن زندگی میکنیم. به تازگی پمپ آبی درموتور خانه نصب نمودبم تا به واحد چهارم آبرسانی بهتری صورت بگیرد. واحد زیر زمبن رفته شکایت کرده که پمپ صدا میده. در صورتی که صدای پمپ از صدای موتورخانه کمتر هست. تقاضای اکوستیک موتورخانه رو کرده. آتش نشانی مراجعه کردیم و گفت تمام مدارات برقی از روی دیوار مشترک باید جمع بشه تا مجوز اکوستیک رو بدهند. واحد زیر زمین به خاطر صدای موتورخانه که رفته شکایت کرده، آیا ما سه واحد هم باید هزینه ی اکوستیک رو بدیم؟ یا هزینه رو فقط خودش باید پرداخت کنه؟ البته میدونیم که موتورخانه جزء مشاعات هست ولی ایشون سی سال هست اون جا زندگی میکرده الان صدای پمپ رو بهانه کرده که منزلش رو بی صدا کنه. البته از ما سه واحد هم پول بگیره ایشان 20 سال هست پول آب و برقش رو هم نمیده. ما دادگاه ازش میگیریم الان هزینه ی اکوستیک باید تقسیم بشه یا خودش به تنهایی باید پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

حسين  نخعي سرو

جناب آقای حسين نخعي سرو :

با سلام و احترام
به نظر حقیر با توجه به شرایطی که ایشون واحد رو خریداری کرده شرایط موجود رو پذیرفته یعنی پذیرفته که واحد مجاور موتورخانه رو خریداری میکنه که قیمت بسیار مناسبتری هم داشته و همین مشکلات دلیل پایین بودن قیمت اون واحد بوده و اگر ادعایی داره باید علیه فروشنده قبلی طرح کنه. اما در خصوص اکوستیک دو تا ویژگی رو باید در نظر داشت. اول ضوابط ساختمانی و اداری که آیا شما رو الزام میکنه یا خیر و دوم اینکه اساسا صدای پمپ بالاتر از صدای موتورخانه هست یا خیر
به نظرم شما ابتدا باید توی فاز اول دفاع بکنید و بعد توی فاز دوم. اگر مجموعه آپارتمانی هست و هزینه مورد حکم دادگاه قرار بگیره همه باید بپردازند